GVO en HVO » Sectordag 2017

Sectordag 2017

Op vrijdag 19 mei 2017 vindt de sectordag voor docenten GVO en HVO plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Wij nodigen alle GVO- en HVO-docenten en andere betrokkenen van harte uit om hieraan deel te nemen.

Op deze dag vieren wij een heugelijk en historisch feit voor onze sector. Zowel de Tweede Kamer als de Eerste Kamer hebben toegestemd in een structurele bekostiging voor docenten GVO en HVO. Dit biedt nieuwe perspectieven en kansen voor de sector. En dit willen we samen met zoveel mogelijk docenten en andere betrokkenen vieren met een feestelijke en inhoudelijk inspirerende bijeenkomst. We nodigen je uit om in jouw feestkleding te komen. Daar mag je je eigen invulling aan geven.

Als dagvoorzitter en verbindende factor zal Umar Mirza optreden.

Inloop vanaf 9.30 uur.

Programma in vogelvlucht

Loes Ypma

Download het programmaoverzicht

Zoals inmiddels traditie is opent Jurn de Vries (voorzitter Dienstencentrum GVO en HVO) de dag om 10.00 uur. Daarna is het woord aan Loes Ypma (ex-Tweede Kamerlid PvdA) en Nico Stuij (voorzitter lobbycommissie Dienstencentrum GVO en HVO) .

Verder zal het ochtendprogramma een verrassende en feestelijke inhoud krijgen. Tijdens een lange en feestelijke lunch krijgen jullie de kans om elkaar te ontmoeten, bij te praten en nieuwe lesmaterialen te bekijken op de materialenmarkt.

In het middagprogramma (13.30 – 17.00 uur) is er een ruim aanbod aan feestelijke workshops, waarin je nieuwe inspiratie kunt opdoen en vaardigheden kunt oefenen. Bij de workshops gaan we op een creatieve manier over de toekomst van de sector GVO en HVO brainstormen. Er is ruime keuze in workshops en ze zijn erop gericht dat je iets kunt meenemen naar je eigen lessen. We sluiten de dag af met een toast op de toekomst!

Download Toelichting bij programma en workshops

Aanmelden

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor de sectordag.  De inschrijving voor de workshops kan op de dag zelf bij aankomst in de hal.

Ik kom niet, omdat…

Via onderstaande knop kun je aangeven dat je niet naar de sectordag komt en de reden daarvan. Je wordt doorgelinkt naar het mailadres van Jeannine Corneille waar je vervolgens de reden en je naam kunt opgeven. We zouden dit zeer op prijs stellen omdat, als blijkt dat het met de organisatie van de dag te maken heeft, we dit meenemen bij de voorbereiding voor de sectordag van volgend jaar. Alvast hartelijk dank!

De knoppen zijn gekoppeld aan je e-mailprogramma. Werkt een knop bij jou niet? Stuur dan zelf een mail naar Jeannine Corneille, [email protected]

Meer informatie

Binnenkort vind je op deze site meer informatie over de inhoud van het programma en een overzicht van de workshops. Houd hem dus goed in de gaten! Deelname aan deze dag levert 4 studiepunten op. Voor vragen kun je een mail sturen naar: [email protected]


Terug naar boven